Izjava o zasebnosti

Upravitelj Spletnega mesta Atelje Duka, Dubravka Šorel s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. 

Za potrebe poslovanja Atelje Duka, Dubravka Šorel s.p., zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko,
  • geslo,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu Atelje Duka.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravitelj ne odgovarja.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Atelje Duka shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Atelje Duka shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletnega mesta Atelje Duka, Dubravka Šorel s.p., lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. DPD) bo zaupan le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih Atelje Duka zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Atelje Duka (Dubravka Šorel s.p.).